Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Trio förlänger med Luleå Hockey/MSSK

19 maj 2021 16:42
Nyhet

Sportchef Mikael Forsberg har kommit igång med lagbygget inför SDHL-säsongen 2021/2022 och presenterar här en trio som förlängt med regerande mästarna LHF/MSSK.


Johanna Fällman är redo för sin sjunde raka säsong med Luleå Hockey/MSSK och har förlängt sitt spelaravtal med ytterligare en säsong. Samma beslut har Pernilla Forsgren fattat och har förlängt 1+1 med LHF/MSSK. Dessutom är det klart att 18-åriga centern Wilma Hjelm fortsätter ytterligare en säsong i Vårat Gäng.

Mikael Forsberg, Sportchef
- Det känns jättebra att vi har kommit överens om en förlängning med Johanna Fällman. Hon har varit med oss hela vägen i Luleå Hockey/MSSK och är en perfekt ambassadör för vår förening och idrott. Dessutom är hon en betydelsefull ledartyp som hela tiden ställer höga krav på sig själv och sina medspelare.

- Pernilla Forsgren tog stora steg i sin utveckling den förra säsongen, framför allt i det defensiva spelet. Hon jobbade mycket med video tillsammans med vår assisterande tränare Oskar Häggström och besitter fortsatt stora utvecklingsmöjligheter.

- Den spelare som kanske tog dom största kliven i sin personliga utveckling var Wilma Hjelm. Hon kör på jättebra med fysen just nu och jag är väldigt nyfiken på att se hennes fortsatta utveckling tillsammans med oss kommande säsong.

Johanna Fällman, back
- Det finns inget lag i Sverige än Luleå Hockey/MSSK som jag skulle kunna tänka mig att spela för och jag skulle mer än gärna fortsätta hela min karriär här uppe i Norrbotten. Därför känns det oerhört bra att vi har kommit överens om ytterligare en förlängning och jag ser redan fram emot att spela inför våra fantastiska fans igen.

Pernilla Forsgren, back
- Det känns jättekul att få fortsätta spela tillsammans med Luleå Hockey/MSSK. Jag känner att jag fick en bra utveckling förra säsongen och att det samtidigt finns mycket kvar att ge och bevisa för mig själv. Så jag kommer jobba stenhårt för att bli den bästa versionen av mig själv och att vi som lag skall kunna vinna ytterligare SM-guld tillsammans.

Wilma Hjelm, forward
- Det känns jättebra att fortsätta spela med Luleå Hockey/MSSK. Jag känner att det fortfarande är den bästa miljön för mig att fortsätta utvecklas ytterligare i. Målsättningen inför nästa säsong är att våga mer ute på isen och att jag med goda förberedelser skall kunna ta en plats i laget och få mer speltid i SDHL.