Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Luleå Hockey jobbade övertid då man besegrade Rögle

13 januari 2018 17:43
SHL

Luleå Hockey tog två poäng i en tät match hemma mot Rögle BK. Avgörandet kom efter förlängning där Robin Kovács lyfte in avgörande 2-1.


Luleå Hockey inledde matchen med boxplay i hela fyra minuter då man drog på sig en utvisning 2+2 för high sticking men norrbottningarna klarade av uppgiften med bravur. Den första perioden rycktes dock sönder av utvisningar och varken nåt av lagen kom riktigt in i gängorna.

I den andra perioden var det Luleå Hockey som höjde upp tempot och man parkerade långa stunder i motståndarnas zon. Spelövertaget resulterade också till slut i ett mål då Johan Harju påpassligt klev in i hetluften framför målet och tryckte in en målvaktsretur till 1-0 som stod sig fram till pausvilan.

I den tredje perioden var det sedan Rögle som tryckte gasen i botten och satte hemmalaget under press och med knappt åtta minuter kvar att komma fäll också kvitteringen. Matchen till förlängning och där avgjorde Robin Kovács, frispelad av Niklas Olausson, med ett kyligt avslut då han lyfte ett maskerat skott i närmsta krysset. Två poäng av Kovacs som var delaktig i 1-0 och två poäng till norrbottningarna som nästa vecka tar sig an två matcher på bortaplan.