• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov

Luleå Hockey jobbade övertid då man besegrade Rögle

13 januari 2018 17:43
SHL

Luleå Hockey tog två poäng i en tät match hemma mot Rögle BK. Avgörandet kom efter förlängning där Robin Kovács lyfte in avgörande 2-1.


Luleå Hockey inledde matchen med boxplay i hela fyra minuter då man drog på sig en utvisning 2+2 för high sticking men norrbottningarna klarade av uppgiften med bravur. Den första perioden rycktes dock sönder av utvisningar och varken nåt av lagen kom riktigt in i gängorna.

I den andra perioden var det Luleå Hockey som höjde upp tempot och man parkerade långa stunder i motståndarnas zon. Spelövertaget resulterade också till slut i ett mål då Johan Harju påpassligt klev in i hetluften framför målet och tryckte in en målvaktsretur till 1-0 som stod sig fram till pausvilan.

I den tredje perioden var det sedan Rögle som tryckte gasen i botten och satte hemmalaget under press och med knappt åtta minuter kvar att komma fäll också kvitteringen. Matchen till förlängning och där avgjorde Robin Kovács, frispelad av Niklas Olausson, med ett kyligt avslut då han lyfte ett maskerat skott i närmsta krysset. Två poäng av Kovacs som var delaktig i 1-0 och två poäng till norrbottningarna som nästa vecka tar sig an två matcher på bortaplan.