• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Peterson återvänder till Luleå Hockey/MSSK

16 maj 2018 13:28
SDHL

Till föreningens glädje kunde Fredrik Glader idag presentera att tidigare LHF/MSSK-spelaren Linn Peterson nu valt att återvända till föreningen då hon fortfarande har mer att ge på SDHL-nivå.


Nu 24-åriga Linn Peterson gjorde 31 poäng på 33 matcher för Luleå Hockey/MSSK i SDHL säsongen 2016/2017. Därefter valde hon att flytta söderut för att bland annat vara ledare för Stålbucklan-finalisterna Västergötland/Bohuslän/Dalsland. Men nu kommer hon återvända till Norrbotten som spelare.

Fredrik Glader
– Det kändes tråkigt att tappa Linn Peterson inför den förra säsongen, utifrån att hon då hade gjort sin hittills bästa säsong i karriären. Så nu känns det minst lika glädjande att hon väljer att komma tillbaka till oss när suget efter SDHL-hockey kommit tillbaka. Linn är en spelare som passar in perfekt i LHF/MSSK med sitt spelsinne och spelskicklighet.

Linn Peterson
– Luleå Hockey är loket för damhockeyn i Sverige just nu och det är otroligt roligt att jag får chansen att vara tillbaka. Jag längtar efter att spela hockey igen och känner fortfarande att jag har kvar att ge i SDHL och då fanns det ingen annan förening än Luleå Hockey/MSSK som jag skulle vilja spela för.