• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar
Fredag Fre 7 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt

Peterson återvänder till Luleå Hockey/MSSK

16 maj 2018 13:28
SDHL

Till föreningens glädje kunde Fredrik Glader idag presentera att tidigare LHF/MSSK-spelaren Linn Peterson nu valt att återvända till föreningen då hon fortfarande har mer att ge på SDHL-nivå.


Nu 24-åriga Linn Peterson gjorde 31 poäng på 33 matcher för Luleå Hockey/MSSK i SDHL säsongen 2016/2017. Därefter valde hon att flytta söderut för att bland annat vara ledare för Stålbucklan-finalisterna Västergötland/Bohuslän/Dalsland. Men nu kommer hon återvända till Norrbotten som spelare.

Fredrik Glader
– Det kändes tråkigt att tappa Linn Peterson inför den förra säsongen, utifrån att hon då hade gjort sin hittills bästa säsong i karriären. Så nu känns det minst lika glädjande att hon väljer att komma tillbaka till oss när suget efter SDHL-hockey kommit tillbaka. Linn är en spelare som passar in perfekt i LHF/MSSK med sitt spelsinne och spelskicklighet.

Linn Peterson
– Luleå Hockey är loket för damhockeyn i Sverige just nu och det är otroligt roligt att jag får chansen att vara tillbaka. Jag längtar efter att spela hockey igen och känner fortfarande att jag har kvar att ge i SDHL och då fanns det ingen annan förening än Luleå Hockey/MSSK som jag skulle vilja spela för.