• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov

Peterson återvänder till Luleå Hockey/MSSK

16 maj 2018 13:28
SDHL

Till föreningens glädje kunde Fredrik Glader idag presentera att tidigare LHF/MSSK-spelaren Linn Peterson nu valt att återvända till föreningen då hon fortfarande har mer att ge på SDHL-nivå.


Nu 24-åriga Linn Peterson gjorde 31 poäng på 33 matcher för Luleå Hockey/MSSK i SDHL säsongen 2016/2017. Därefter valde hon att flytta söderut för att bland annat vara ledare för Stålbucklan-finalisterna Västergötland/Bohuslän/Dalsland. Men nu kommer hon återvända till Norrbotten som spelare.

Fredrik Glader
– Det kändes tråkigt att tappa Linn Peterson inför den förra säsongen, utifrån att hon då hade gjort sin hittills bästa säsong i karriären. Så nu känns det minst lika glädjande att hon väljer att komma tillbaka till oss när suget efter SDHL-hockey kommit tillbaka. Linn är en spelare som passar in perfekt i LHF/MSSK med sitt spelsinne och spelskicklighet.

Linn Peterson
– Luleå Hockey är loket för damhockeyn i Sverige just nu och det är otroligt roligt att jag får chansen att vara tillbaka. Jag längtar efter att spela hockey igen och känner fortfarande att jag har kvar att ge i SDHL och då fanns det ingen annan förening än Luleå Hockey/MSSK som jag skulle vilja spela för.