• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

Mattsson förlänger

23 februari 2019 14:00
Nyhet

Han klev in i SHL med besked – mål i debuten hemma mot Skellefteå i början av säsongen och han har fortsatt att imponera sedan dess. Nu är det dessutom klart att Carl Mattsson förlänger sitt avtal med Luleå Hockey.


19-åriga Carl Mattsson har verkligen visat att man aldrig skall ge upp sin dröm. Efter att han inte tagit plats i TV-pucken eller LHF:s hockeygymnasium bestämde han sig för att fortsätta jobba vidare på att utveckla sig som hockeyspelare. Denna härliga inställning till hockeyn har nu lett så långt att han snart spelat en SHL-säsong och nu skrivit kontrakt över ytterligare två säsonger med Luleå Hockey.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM
– Det känns fantastiskt roligt att vi nu kontrakterat Carl Mattsson över de kommande två säsongerna. Han har gjort ett rejält intryck under sin första säsong och är en av flera unga talanger från Luleå och Norrbotten som vi ser fram emot att jobba vidare med för framtiden, som en naturligt del i vår satsning på utvecklingskraft i Luleå Hockey.

Carl Mattsson
– Det här känns jättebra. Luleå Hockey är föreningen som jag har följt hela livet och jag trivs väldigt bra på hemmaplan. Den här säsongen har varit fantastiskt rolig och oerhört utvecklande för mig att få vara med om och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas ytterligare under de kommande två säsongerna.

Se gärna den videointervju vi gjorde med Carl Mattsson, tidigt på säsongen, där han bland annat berättar om sin väg till SHL och hur den där SHL-debuten var på hemmaplan mot Skellefteå där han dessutom stod som målskytt.