• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Mattsson förlänger

23 februari 2019 14:00
Nyhet

Han klev in i SHL med besked – mål i debuten hemma mot Skellefteå i början av säsongen och han har fortsatt att imponera sedan dess. Nu är det dessutom klart att Carl Mattsson förlänger sitt avtal med Luleå Hockey.


19-åriga Carl Mattsson har verkligen visat att man aldrig skall ge upp sin dröm. Efter att han inte tagit plats i TV-pucken eller LHF:s hockeygymnasium bestämde han sig för att fortsätta jobba vidare på att utveckla sig som hockeyspelare. Denna härliga inställning till hockeyn har nu lett så långt att han snart spelat en SHL-säsong och nu skrivit kontrakt över ytterligare två säsonger med Luleå Hockey.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM
– Det känns fantastiskt roligt att vi nu kontrakterat Carl Mattsson över de kommande två säsongerna. Han har gjort ett rejält intryck under sin första säsong och är en av flera unga talanger från Luleå och Norrbotten som vi ser fram emot att jobba vidare med för framtiden, som en naturligt del i vår satsning på utvecklingskraft i Luleå Hockey.

Carl Mattsson
– Det här känns jättebra. Luleå Hockey är föreningen som jag har följt hela livet och jag trivs väldigt bra på hemmaplan. Den här säsongen har varit fantastiskt rolig och oerhört utvecklande för mig att få vara med om och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas ytterligare under de kommande två säsongerna.

Se gärna den videointervju vi gjorde med Carl Mattsson, tidigt på säsongen, där han bland annat berättar om sin väg till SHL och hur den där SHL-debuten var på hemmaplan mot Skellefteå där han dessutom stod som målskytt.