Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Information om biljetter

11 maj 2022 11:04
Nyhet

Alla biljetterna till SM-final 7 är slutsålda. Och om det mot förmodan skulle komma tillbaka några biljetter till föreningen så kommer de läggas ut till allmän försäljning på lhf.ebiljett.nu.


Idag kl 11:00 var det tänkt att vara ett allmänt biljettsläpp till den sjunde SM-finalen på hemmaplan, men alla biljetterna till matchen är sålda via förköp till medlemmar och partners.

När vi kvalificerade oss för SM-final insåg vi att efterfrågan på biljetter skulle bli väldigt stor och valde därför att ge våra medlemmar och partners förtur till finalbiljetterna – något som vi uppfattat som positivt i samband med de tre första SM-finalerna på hemmaplan. Där de flesta som ville få tag på biljetter och som vad beredda när de släpptes faktiskt lyckades säkra sina biljetter.

Inför den sjunde SM-finalen förstod vi att det skulle bli extra stor efterfrågan på biljetter, varför vi valde att sätta ett tak på 4 biljetter per köp. Men med den efterfrågan som finns så är det ändå väldigt många medlemmar som inte kunnat köpa biljetter. Självklart hade man kunnat sätt en annan gräns, men med den efterfrågan som finns så hade vi ändå inte kunnat sälja biljetter till alla medlemmar som ville gå på matchen.

Ett mindre antal biljetter verkar säljas på svarta marknaden just nu. Vi jobbar på att identifiera dom och göra återköp på biljetterna, för att sedan lägga ut dom till allmän försäljning. Vi vill därför trycka på vikten av att endast köpa biljetter via officiella kanaler till ordinarie priser. Annars finns alltid risken för att man blir lurad eller utnyttjad av personer som vill sko sig på andras passion.

Med det sagt är vi redo för en fantastisk avgörande SM-final på hemmaplan under torsdagen.

Vi gör det tillsammans!

Viktig information till dig med Säsongskort Basic:

Arbetet med att gå igenom alla säsongskort basic är ännu inte slutfört, så era platser kommer inte släppas till allmän försäljning kl 11:00. Utan ni kommer få mail med mer information om vad som gäller för er.