Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Lisa Johansson klar för LHF/MSSK!

24 maj 2022 10:12
Nyhet

Under tisdagen presenterades det i #lhflive att SDHL:s mesta spelare genom alla tider, Lisa Johansson har skrivit på för Vårat Gäng inför kommande säsong.


30-åriga Lisa Johansson är den spelare som spelat flest SDHL-matcher genom tiderna (471 i grundserien och SM-slutspelet). Hon ligger tvåa i målligan (235 fullträffar) och har samlat på sig femte mest poäng (235+155=390) genom tiderna.

Lisa kommer närmast från AIK där hon spelat de senaste 12 säsongerna och som hon varit främsta poängplockare för de fem senaste säsongerna, Bland annat gjorde hon 3 av AIK:s 7 mål mot oss förra säsongen. Dessutom har hon både VM och OS på meritlistan för Damkronorna.

Mikael Forsberg

- Lisa Johansson är en spelare som vi haft ögonen på en längre tid och att vi nu kommer få se henne i våra färger känns väldigt bra, speciellt som vi vet att det funnits ett stort intresse för henne även från andra klubbar när hon nu kunde tänka sig att byta miljö.

- I grunden är Lisa en stabil poängspelare med mycket bred hockeykunskap. Hon har med åren blivit mer och mer allround, för att bland annat vara en viktig kugge i boxplay med landslaget. Men det är framför allt spetskvaliteterna som tilltalat oss. Hon är snabb och avig att möta i dueller en mot en och har genom hela sin karriär visat att hon vet var målet finns.

Lisa Johansson

- Jag har många nära vänner som spelat för Luleå och de har alltid talat gott om förutsättningarna och professionaliteten. Det är något jag vill uppleva och det stod nu rätt i tiden. Så det här skall bli riktigt kul att komma upp till Norrbotten och sätta igång.

- Det var ett tufft beslut att lämna AIK efter nästan 12 år. Men jag känner att det är rätt beslut för mig och min personliga utveckling. Jag vet att jag har mer att ge och det känns otroligt inspirerande att få chansen att spela för Luleå Hockey/MSSK.

- Min förhoppning är att komma till en miljö där jag kan fortsätta utvecklas som hockeyspelare och där jag skall göra allt för laget och förhoppningsvis bidra till fortsatta framgångar för föreningen.