Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Information till C More-kunder

26 oktober 2016 15:10

På torsdag kväll den 27 oktober sänder C More över 40 timmar sport. Vilket gör att alla deras linjära tevekanaler är fyllda till bredden. C More kommer därför att streama SHL-matcherna; Brynäs-HV71, Djurgården-Rögle och Örebro-Luleå exklusivt på www.cmore.se och i C Mores app.


Den som vill se de matcherna loggar därför in på www.cmore.se eller i C Mores app där alla matcher återfinns.

För de tittare som vanligtvis ser matcher via sin tv-operatör och saknar inloggningsuppgifter till C More finns mer information och kontaktuppgifter till operatörerna här: www.cmore.se/operator/login

Frågor och svar från C More

1. Varför visas inte min match på teve den 27 oktober (gäller Brynäs-HV71, Djurgården-Rögle och Örebro-Luleå)? - Torsdagen den 27 oktober är en av C Mores mest sportintensiva kvällar med hockey från SHL, fotboll från Allsvenskan, handboll från Handbollsligan, PGA-touren i golf och ATP-touren i Tennis. C More har ett begränsat antal linjära kanaler att använda och under torsdagskvällen är alla våra linjära kanaler är fyllda till bredden med sport. Tre av kvällens hockeymatcher från SHL (Brynäs-HV71, Djurgården-Rögle och Örebro-Luleå) sänds därför exklusivt som streamade matcher på www.cmore.se och i C Mores app.

2. Hur får jag tillgång till min match? - All sport på C More finns tillgänglig på www.cmore.se och i C Mores app.

3. Jag saknar inloggningsuppgifter. Vad ska jag göra? - Om du inte redan har ett konto på cmore.se eller i C Mores app bör du kontakta din tv-operatör (Com Hem, Canal Digital, Boxer, Telia, Sappa etc.). De ger inloggningsuppgifter för att logga in och se matchen på cmore.se eller i C Mores app. Information om hur du kontaktar dem finns här: www.cmore.se/operator/login

4. Jag vill se min match på TV, inte på mobilen/datorn. Vad ska jag göra? - Det finns flera sätt att få upp matchen som du streamar via mobil eller datorn på din TV-skärm. Mer information om hur du gör finns här:
www.cmore.se/artiklar/vanliga-fragor#humany-cmore=/972/streama-pa-stora-tv-n/

5. Hur ofta har ni fullt i era tv-tablåer? - Att vi visar över 40 timmar sport parallellt på en och samma kväll hör till ovanligheterna. Vi har vanligtvis plats för alla våra sändningar i våra linjära sportkanaler. Vi är glada att vi kan erbjuda hela vårt sportinnehåll via www.cmore.se och i vår app, som finns på de flesta plattformar.