• Huvudsponsorer

Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec

Klang och jubel då Luleå Hockey vann

25 november 2017 20:23
SHL

Luleå Hockey tog sig upp på vinnarspåret igen och det blev en riktig klang- och jubelföreställning av norrbottningarna. 6-0 blev slutsiffrorna då man hemmabesegrade Karlskrona Hockey.


Luleå Hockey fick en kanonstart på matchen med chansen i powerplay omgående och det förvaltade man på bästa sätt. 1-0 efter 02:17 genom Robin Kovacs serverad av Niklas Olausson och Johan Harju. Direkt efter det kom norrbottningarna undan med hjärtat i halsgropen då man drog på sig tre raka utvisningar där man bland annat fick spela tre mot fem i drygt en halv minut. Till råga på allt hade Karlskrona en puck i ribban just när hemmalaget blivit fulltaliga - så nära var det 1-1. Istället gjorde norrbottningarna psykologiskt viktiga 2-0 genom Johan Harju, passning från Niklas Olausson, i periodens slutminut.

Den andra perioden blev aningen avvaktande sett till spelet men med fem minuter kvar kom blytunga 3-0 genom Emil Larsson, snyggt assisterad av Isac Lundeström. Och om det målet var blytungt så var det inget emot det fjärde målet som var, låt oss säga platinatungt. Med endast tre tiondelar kvar av den andra perioden gick Robin Kovács skott över mållinjen till 4-0. Kovacs andra mål för kvällen men behållningen i det målet var helt klart Niklas Olaussons passning där centern visade upp ett spelsinne av högsta klass. Målet i powerplay och för övrigt Olaussons tredje passningspoäng för kvällen.

Med 4-0 inför den tredje perioden var uppförsbacken såklart tung för gästerna och Luleå Hockey lyckades kontrollera händelserna tämligen väl. Halvvägs in i perioden ökade Emil Larsson på till 5-0 då han slet sig loss i numerärt underläge och fem minuter från slutet fastställde Daniel Sondell slutresultatet till 6-0 genom ett rungande slagskott från vänsterkanten.