• Huvudsponsorer

Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec

Suddenförlust efter stark upphämtning

12 oktober 2019 19:52
SDHL

Luleå Hockey/MSSK förlorade kvällens hemmamatch mot Linköping med 4-3 efter förlängning. Gästerna hade en 3-0 ledning inför den tredje perioden där hemmalaget hittade tillbaka sitt spel och tog matchen till sudden.


Gästerna öppnade matchen bäst och fyra minuter in på matchen fick man också utdelning då Linnea Johansson hittade krysset. Det var sen Linköping som var det spelförande laget i den första perioden. Man gjorde också 0-2 genom Tori Hickel som även hon hittade krysset med ett vasst skott. Norrbottningarna lyfte dock upp sitt spel i slutet av perioden, men 0-2 stod sig efter 20 spelade minuter.

Mittronden var ingen höjdare för norrbottningarna som slarvade mycket i egen zon. Minatsu Murase i Luleå-kassen gjorde det dock riktigt bra och stod för flera svettiga räddningar. Men 0-3 kom tillslut då Toko Haruka slog in en retur i öppen kasse.

Åtta minuter in på den tredje perioden spräckte LHF/MSSK målnollan då Josefine Hoegh Persson hittade Petra Nieminen som sköt in 1-3. Målet gav hemmalaget massor med energi och plötsligt hittade man tillbaka till det spelet som gett så många guld. Och det var Nieminen-show som med två individuella prestationer fixade både 2-3 och 3-3. Norrbottningarna hade även bud på ett ledningsmål men matchen gick till sudden.

I förlängningen blev det ändå Linköping som fick det sista jublet då Madelen Haug Hansen avlossade ett skott som retligt rullade över axeln på Minatsu Murase.