• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Suddenförlust efter stark upphämtning

12 oktober 2019 19:52
SDHL

Luleå Hockey/MSSK förlorade kvällens hemmamatch mot Linköping med 4-3 efter förlängning. Gästerna hade en 3-0 ledning inför den tredje perioden där hemmalaget hittade tillbaka sitt spel och tog matchen till sudden.


Gästerna öppnade matchen bäst och fyra minuter in på matchen fick man också utdelning då Linnea Johansson hittade krysset. Det var sen Linköping som var det spelförande laget i den första perioden. Man gjorde också 0-2 genom Tori Hickel som även hon hittade krysset med ett vasst skott. Norrbottningarna lyfte dock upp sitt spel i slutet av perioden, men 0-2 stod sig efter 20 spelade minuter.

Mittronden var ingen höjdare för norrbottningarna som slarvade mycket i egen zon. Minatsu Murase i Luleå-kassen gjorde det dock riktigt bra och stod för flera svettiga räddningar. Men 0-3 kom tillslut då Toko Haruka slog in en retur i öppen kasse.

Åtta minuter in på den tredje perioden spräckte LHF/MSSK målnollan då Josefine Hoegh Persson hittade Petra Nieminen som sköt in 1-3. Målet gav hemmalaget massor med energi och plötsligt hittade man tillbaka till det spelet som gett så många guld. Och det var Nieminen-show som med två individuella prestationer fixade både 2-3 och 3-3. Norrbottningarna hade även bud på ett ledningsmål men matchen gick till sudden.

I förlängningen blev det ändå Linköping som fick det sista jublet då Madelen Haug Hansen avlossade ett skott som retligt rullade över axeln på Minatsu Murase.