Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Koivisto lämnar Luleå Hockey

22 maj 2013 14:38

Den finske forwarden Toni Koivisto 32, har begärt att få avsluta sitt avtal med Luleå Hockey en säsong i förtid vilket föreningen idag beviljat honom.


Toni Koivisto kom hösten 2011 till Luleå Hockey från Frölunda och den skridskostarke forwarden gjorde på sina över 100 matcher i Elitserien, SM-slutspelet och European Trophy 28 mål och 34 assist för Luleå Hockey.

Toni Koivisto, forward
- Jag har bett Luleå Hockey om att få bryta mitt avtal eftersom min familj flyttat tillbaka till Finland för skola och arbete och att jag känt att jag inte velat bo här en säsong själv. Vi har trivts jättebra i Luleå och med Luleå Hockey där det känns som att vi skulle haft revansch att fordra – även om vi hade en bra säsong med vinst i European Trophy.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef - Toni har av sociala skäl uttryckt en önskan om att få återvända med familjen till Finland. Och vi har tillsammans kommit överens om en lösning som passar alla parter. Han har varit en bra person och spelare att jobba med men vi vill visa hans privata situation respekt och kan därför bara tacka honom för sin tid här, önska honom lycka till och hoppas att Luleå Hockey för evigt har en plats i hans hjärta.