Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Koivisto lämnar Luleå Hockey

22 maj 2013 14:38

Den finske forwarden Toni Koivisto 32, har begärt att få avsluta sitt avtal med Luleå Hockey en säsong i förtid vilket föreningen idag beviljat honom.


Toni Koivisto kom hösten 2011 till Luleå Hockey från Frölunda och den skridskostarke forwarden gjorde på sina över 100 matcher i Elitserien, SM-slutspelet och European Trophy 28 mål och 34 assist för Luleå Hockey.

Toni Koivisto, forward
- Jag har bett Luleå Hockey om att få bryta mitt avtal eftersom min familj flyttat tillbaka till Finland för skola och arbete och att jag känt att jag inte velat bo här en säsong själv. Vi har trivts jättebra i Luleå och med Luleå Hockey där det känns som att vi skulle haft revansch att fordra – även om vi hade en bra säsong med vinst i European Trophy.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef - Toni har av sociala skäl uttryckt en önskan om att få återvända med familjen till Finland. Och vi har tillsammans kommit överens om en lösning som passar alla parter. Han har varit en bra person och spelare att jobba med men vi vill visa hans privata situation respekt och kan därför bara tacka honom för sin tid här, önska honom lycka till och hoppas att Luleå Hockey för evigt har en plats i hans hjärta.