• Huvudsponsorer

Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec

Koivisto lämnar Luleå Hockey

22 maj 2013 14:38

Den finske forwarden Toni Koivisto 32, har begärt att få avsluta sitt avtal med Luleå Hockey en säsong i förtid vilket föreningen idag beviljat honom.


Toni Koivisto kom hösten 2011 till Luleå Hockey från Frölunda och den skridskostarke forwarden gjorde på sina över 100 matcher i Elitserien, SM-slutspelet och European Trophy 28 mål och 34 assist för Luleå Hockey.

Toni Koivisto, forward
- Jag har bett Luleå Hockey om att få bryta mitt avtal eftersom min familj flyttat tillbaka till Finland för skola och arbete och att jag känt att jag inte velat bo här en säsong själv. Vi har trivts jättebra i Luleå och med Luleå Hockey där det känns som att vi skulle haft revansch att fordra – även om vi hade en bra säsong med vinst i European Trophy.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef - Toni har av sociala skäl uttryckt en önskan om att få återvända med familjen till Finland. Och vi har tillsammans kommit överens om en lösning som passar alla parter. Han har varit en bra person och spelare att jobba med men vi vill visa hans privata situation respekt och kan därför bara tacka honom för sin tid här, önska honom lycka till och hoppas att Luleå Hockey för evigt har en plats i hans hjärta.