Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Idag 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt

Karriären över för Robin Jonsson

16 februari 2015 10:52

Under måndagen informerade backen Robin Jonsson att hockeykarriären tyvärr är över och att den ryggskada som han opererat och rehabiliterat sig för sätter stopp för fortsatt hockeyspelande.


Robin Jonsson hann med att representera Luleå Hockey under sex säsonger. Hans sista match för föreningen blev vinsten i Champions Hockey League i början på februari och han har under sin tid i Norrbotten även vunnit European Trophy och har tidigare i sin karriär både spelat med landslaget och vunnit SM-guld.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef

– När vi mottog beskedet från Robin om att hockeykarriären är över kändes det fruktansvärt tråkigt – speciellt för Robin själv med tanke på allt som han har gått igenom med sin operation och pliktskyldiga och norrgranna rehabiliteringsträning under så lång tid.

– Vi var oerhört glada när Robin kom tillbaka i spel igen den här säsongen och han har gjort det väldigt bra för oss när han fått chansen ute på isen. Och vi känner att han hade varit en absolut tillgång för Luleå Hockey om han hade kunnat fortsätta.

– Vi har dock största respekt för Robins beslut för hälsans är i alla lägen det viktigaste vi har och går alltid före allt annat. Och när vi nu nåtts av det här beskedet kan vi bara tacka Robin för sina fina år tillsammans med oss i Luleå Hockey där han varit en bra spelare och en fantastisk ledargestalt i vårat lag.

– Vi hoppas att han får bästa möjliga fortsättning på sitt liv efter dagens tunga besked.