• Huvudsponsorer

Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 12 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Handfull kontraktsförlängningar

25 januari 2021 13:30
Nyhet

Under dagens #lhflive berättade GM Stefan Skuggan Nilsson att Luleå Hockey skrivit nya avtal med fem av spelarna från SHL-truppen.


Juhani Tyrväinen, Einar Emanuelsson och Fabian Lysell har skrivit på för Vårat Gäng till och med 2022/2023, Daniel Sondell till och med 2021/2022 och Radek Muzik för resten av den här säsongen.

Stefan ”Skuggan” Nilsson om avtalen:

– Juhani Tyrväinen har växt fram som en av våra ledande spelare i laget. Både genom det han bidrar med ute på isen och med sitt ledarskap vid sidan av. Kombinationen av att vara en smart hockeyspelare och stark i det fysiska spelet gör honom till en viktig spelare för Luleå Hockey.

– Det är få spelare i svensk hockey som besitter kombinationen av fart och teknik som Einar Emanuelsson gör. Han är en modern hockeyspelare som passar perfekt in i hur vi vill spela i Luleå Hockey. Att han dessutom är en norrbottning från Kiruna gör det bara ännu bättre.

– Fabian Lysell har gjort det väldigt bra sedan han kom till oss före jul. Han har kommit in bra både i laget och SHL-kostymen och har en härlig framtidspotential. Med fortsatt hårt jobb på och utanför isen kommer han kunna vara till stor nytta för oss och gå riktigt långt.

– Det känns bra att vi har gjort klart för en femte säsong med Daniel Sondell. Han fortsätter att vara en nyttig spelare för vårt lag och med sin rutin och trygghet är han även en viktig del i att våra unga backar skall kunna fortsätta utvecklas.

– Radek Muzik har gjort en bra säsong. Dels genom det spel han visat när han kommit upp i över 100 SHL-minuter, men även genom att göra ett bra junior-VM för Tjeckien mot världens bästa spelare i sin ålderskull.