• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Idag 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov

Suddenförlust hemma mot AIK

16 oktober 2020 21:20
J20

Luleå Hockeys J20-lag förlorade kvällens hemmamatch mot AIK med 5-4 efter förlängning.


Gästerna fick en drömstart på matchen då Max Dandanell avlossade ett direktskott som olyckligtvis gick i nät via en Luleå-back. AIK var sen det spelförande laget och halvvägs in på perioden utökade man också sin ledning till 0-2. Samuel Sjölund kunde enkelt raka in pucken i mål efter att ha fått ett fint diagonalpass mot bortre stolpen. Trots att spelet inte stämde för norrbottningarna hittade man ett sätt att komma ikapp målmässigt innan perioden var över. Nils Bolin fixade 1-2 med ett riktigt vasst handledsskott som snyggt satt i krysset. Och Dans Locmelis stötte in 2-2, trots hård markering hittade Philip Eriksén fram passet till Locmelis som störtade mot kassen.

Hemmalaget fick en bra start på mittronden, bara fyra minuter in på den forecheckade Olli Nikupeteri bra vilket gav Marcel Stefancik friläge och stillastående framför kassen hittade han femte hålet på AIK-målvakten. Gästerna drog sen på sig tre raka tvåminuters-utvisningar, och i det andra numerära överläget utökade Luleå sin ledning till 4-2. Albin Thyni hittade krysset när det var mycket trafik framför kassen. 4-2 stod sig sen efter 40 spelade minuter.

I den tredje perioden var det Gnagets tur att få en bra start, efter lite kalabalik framför Luleås kasse kunde tillslut Lukas Macklin skjuta in 3-4 i öppen kasse. Det var sen ett ganska tillknäppt spel, men 13:12 in på perioden lyckades AIK kvittera. Precis när norrbottningarna hade klarat av ett boxplay kunde Sebastian Falk slå in en retur och det var 4-4. Gästerna fick sen ett gyllene läge att kamma hem full pott då man fick chansen i spel fem mot tre. Men hemmalaget klarade av den situationen och matchen gick till sudden.

Förlängningen blev sen bara 33 sekunder gammal, Gnaget knep bonuspoängen då Filip Bratt utnyttjade ett friläge.