• Huvudsponsorer

Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Återskapa den härliga stämningen

10 oktober 2014 18:00

Kom och återskapa den härliga stämningen från den där våren när Luleå Hockey slog ut Djurgården ur SM-slutspelet i den minnesvärda sjunde och avgörande SM-kvartsfinalen.


Vi vet att det är väldigt många som har kvar sina t-shirts från SM-slutspelen och uppmanar därför alla att ta på sig dessa till denna match för att återskapa stämningen som var när vi mötte Djurgården i den sjunde och avgörande matchen.

De 200 första som kommer i sin t-shirt från något av våra SM-slutspel får en lott vid entrén. Och i en av periodpausen kommer en utlottning ske där vi kommer dela ut ett flertal fina priser till ett värde mellan 100-3500kr). Så kom i rött och lämna arenan som en dubbel vinnare!

Är det så att du inte fick tag i biljetter när vi hade tröjtifo under SM-slutspelen så kommer du kunna köpa någon av våra kvarvarande tröjor för 20kr. Vill du betala mer så är du välkommen att göra detta då alla pengarna oavkortat kommer gå till Rosa Oktober i Luleå.

Biljetter till den här matchen finns redan nu till försäljning. Bästa pris hittar du alltid på biljett.luleahockey.se. Dessutom kan du komma till Souvenirbutiken på Coop Norrbotten Arena, Kulturens Hus i Luleå, Coop Forum på Storheden eller Acusticum i Piteå som säljer våra biljetter.