• Huvudsponsorer

Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Återskapa den härliga stämningen

10 oktober 2014 18:00

Kom och återskapa den härliga stämningen från den där våren när Luleå Hockey slog ut Djurgården ur SM-slutspelet i den minnesvärda sjunde och avgörande SM-kvartsfinalen.


Vi vet att det är väldigt många som har kvar sina t-shirts från SM-slutspelen och uppmanar därför alla att ta på sig dessa till denna match för att återskapa stämningen som var när vi mötte Djurgården i den sjunde och avgörande matchen.

De 200 första som kommer i sin t-shirt från något av våra SM-slutspel får en lott vid entrén. Och i en av periodpausen kommer en utlottning ske där vi kommer dela ut ett flertal fina priser till ett värde mellan 100-3500kr). Så kom i rött och lämna arenan som en dubbel vinnare!

Är det så att du inte fick tag i biljetter när vi hade tröjtifo under SM-slutspelen så kommer du kunna köpa någon av våra kvarvarande tröjor för 20kr. Vill du betala mer så är du välkommen att göra detta då alla pengarna oavkortat kommer gå till Rosa Oktober i Luleå.

Biljetter till den här matchen finns redan nu till försäljning. Bästa pris hittar du alltid på biljett.luleahockey.se. Dessutom kan du komma till Souvenirbutiken på Coop Norrbotten Arena, Kulturens Hus i Luleå, Coop Forum på Storheden eller Acusticum i Piteå som säljer våra biljetter.