Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Onsdag Ons 2 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar

Finsk forward lämnar laget

16 maj 2013 15:30

På torsdagen blev det klart att forwarden Joonas Vihko, 32 begärt att få lämna Luleå Hockey av sociala skäl och att han därmed inte kommer spela ut det sista året av sitt kontrakt med föreningen.


På 207 matcher i Elitserien, SM-slutspelet och European Trophy med Luleå Hockey gjorde den snabbe ytterforwarden 47 mål och var den gångna säsongen Luleå Hockeys främste målskytt i Elitserien med sina 15 fullträffar.

Lars Bergström, sportchef - På grund av sociala skäl så har Joonas uttryckt att han efter tre mycket fina år i Luleå vill återvända till Finland och vi har tillsammans kommit överens om en lösning som passat alla parter. Vi kan bara tacka Joonas för hans insatser, där han varje dag bidragit med en hundraprocentig arbetsinsats och en genomprofessionell inställning och önskar honom lycka till i framtiden.

Joonas Vihko, forward - Anledningen till att jag bett Luleå Hockey om möjligheten att avsluta mitt kontrakt med dem är för att min fru behöver flytta tillbaka till Finland för att kunna behålla det jobb som hon varit tjänstledig från.

– Jag har trivts jättebra i Luleå under mina tre säsonger här och förlängde kontraktet för att vi hade chansen att nå framgång tillsammans – vilket vi även gjorde med SM-final och seger i European Trophy den förra säsongen.

– Det har varit en ny erfarenhet för mig att flytta till Luleå och Sverige och för första gången spela hockey utanför Finland. En värdefull erfarenhet där jag lärt mig massor. Och något som jag kommer sakna är den härliga stämning som varit på hemmaplan – där har finska lag mycket att lära.