• Huvudsponsorer

Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec

Finsk forward lämnar laget

16 maj 2013 15:30

På torsdagen blev det klart att forwarden Joonas Vihko, 32 begärt att få lämna Luleå Hockey av sociala skäl och att han därmed inte kommer spela ut det sista året av sitt kontrakt med föreningen.


På 207 matcher i Elitserien, SM-slutspelet och European Trophy med Luleå Hockey gjorde den snabbe ytterforwarden 47 mål och var den gångna säsongen Luleå Hockeys främste målskytt i Elitserien med sina 15 fullträffar.

Lars Bergström, sportchef - På grund av sociala skäl så har Joonas uttryckt att han efter tre mycket fina år i Luleå vill återvända till Finland och vi har tillsammans kommit överens om en lösning som passat alla parter. Vi kan bara tacka Joonas för hans insatser, där han varje dag bidragit med en hundraprocentig arbetsinsats och en genomprofessionell inställning och önskar honom lycka till i framtiden.

Joonas Vihko, forward - Anledningen till att jag bett Luleå Hockey om möjligheten att avsluta mitt kontrakt med dem är för att min fru behöver flytta tillbaka till Finland för att kunna behålla det jobb som hon varit tjänstledig från.

– Jag har trivts jättebra i Luleå under mina tre säsonger här och förlängde kontraktet för att vi hade chansen att nå framgång tillsammans – vilket vi även gjorde med SM-final och seger i European Trophy den förra säsongen.

– Det har varit en ny erfarenhet för mig att flytta till Luleå och Sverige och för första gången spela hockey utanför Finland. En värdefull erfarenhet där jag lärt mig massor. Och något som jag kommer sakna är den härliga stämning som varit på hemmaplan – där har finska lag mycket att lära.