• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt

Viktigt samarbete fortsätter och utvecklas

6 februari 2019 16:00
Nyhet

Nu är det klart att samarbetet med Bauer fortsätter för Luleå Hockey och att det förutom för SHL- och juniorverksamheten även gäller för SDHL-laget.


Luleå Hockey och Bauer har tecknat ett nytt långsiktigt avtal avseende material och sponsring. Det är ett avtal med stor betydelse för föreningen då det omfattar viktig utrustning för våra båda elitlag och för våra juniorlag.

Föreningen är beroende av att kunna använda den absolut bästa utrustningen som finns på marknaden och att detta gäller i både SHL och SDHL. Och att Luleå Hockey får ytterligare resurser till den viktiga satsningen på ishockey på lika villkor mellan killar och tjejer i en jämställd förening.

Stefan Enbom, VD för Luleå Hockey
– Det känns fantastiskt bra att vi i Luleå Hockey har kunnat teckna detta unika avtal för båda våra elitlag i SHL och SDHL. Vi säkrar därmed utrustning av högsta kvalitet från en leverantör med mycket hög service och leveranssäkerhet.

– Det som gläder oss extra mycket med detta nya avtal är att Bauer mycket tydligt visat att de velat vara på resan med att utveckla dam- och tjejhockeyn i Norrbotten. Det är för oss ytterligare ett genombrott i vår strategi mot ishockey på lika villkor och vi är övertygade om att det även kommer att bidra till att ytterligare stärka Bauers varumärke för framtiden.

Marcus Johnsson, Marketing Director på Bauer Hockey
– Vi är väldigt glada och stolta över detta förnyade samarbete med Luleå Hockey. Ett samarbete som sträcker sig långt tillbaka och är ett bevis på en stark relation och ett gemensamt synsätt på service, utveckling och partnerskap.

– Luleå Hockey är både på och utanför isen en förening med starka rötter, stort engagemang och mycket hjärta. Det är också en väldigt professionell förening med en stor passion för att utveckla sporten i sin helhet. Vi ser detta bland annat i Luleås fortsatta satsning på damhockeyn.

– Satsningen på ishockey på lika villkor går helt i linje med vårt eget arbete med initiativet ”The women’s movement never stops” som sedan ett år tillbaka verkar för ökad jämställdhet inom hockeyn samt att inspirera fler unga tjejer till att börja spela. Ishockey är en lagsport där alla är lika viktiga, oavsett ålder, kön eller bakgrund och vi är mycket glada över Luleås fortsatta engagemang i frågan.