• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Tisdag Tis 3 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Idag 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 10 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan

Petra Nieminen har förlängt med LHF/MSSK

27 november 2019 15:55
Nyhet

Nu är det klart att Luleå Hockey/MSSK:s mest poängstarka spelare Petra Nieminen förlänger med föreningen i ytterligare två säsonger.


20-åriga Petra Nieminen kom till Luleå Hockey inför den förra säsongen och visade direkt prov på ett stort spelsinne och goda hockeykunskaper. Utdelningsmässigt summerades fjolåret till 13 mål och 11 assist på 34 grundseriematcher, en poängskörd som hon redan nu passerat med sina 13+13 trots att halva SDHL-säsongen fortfarande återstår.

Mikael Forsberg, tränare och sportchef LHF/MSSK
– Petra tillhör den absoluta toppen i världen på forwardsidan, vilket hon framförallt visade i VM-finalen mot USA och som hon även har visat under den första halvan av den här SDL-säsongen. Hon är en spelare som har de egenskaper som behövs för att kunna spela i spelets alla situationer och som trivs som allra bäst när matcherna gäller som mest.

– Som 20-åring är hon fortfarande ung och kan bli jämnare i sitt spel ju mer erfaren hon blir av att spela på den högsta nivån. Hon har redan nu ett fantastiskt skott, som är snabbt, hårt och välplacerat – något som jag är säker på att vi kommer ha stor nytta av även i framtiden i Luleå Hockey/MSSK.

Petra Nieminen, forward
– Det känns jättekul att ha kommit överens om en fortsättning med Luleå Hockey/MSSK redan nu, för jag känner verkligen att det här är den bästa platsen för mig att kunna fortsätta utvecklas som hockeyspelare, då jag har både jätteduktiga medspelare och tränare som kommer driva på både mig och hela laget.

– Sedan jag kom till Luleå Hockey/MSSK inför den förra säsongen så har jag lärt mig oerhört mycket som hockeyspelare och det känns därför väldigt bra att jag börjat få utdelning för det redan den här säsongen. Det viktiga för mig just nu är att fortsätta jobba hårt varje träning och varje match för att utvecklas ytterligare så att vi i laget skall kunna bli så framgångsrika som möjligt och att jag kan få chansen att spela för Finland i nästa vinter-OS.

Nästa hemmamatch för Luleå Hockey/MSSK spelas nu på fredag kl 18:00 mot MODO Hockey. Förköp biljetter till matchen redan nu på biljett.luleahockey.se.