• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt

Petra Nieminen har förlängt med LHF/MSSK

27 november 2019 15:55
Nyhet

Nu är det klart att Luleå Hockey/MSSK:s mest poängstarka spelare Petra Nieminen förlänger med föreningen i ytterligare två säsonger.


20-åriga Petra Nieminen kom till Luleå Hockey inför den förra säsongen och visade direkt prov på ett stort spelsinne och goda hockeykunskaper. Utdelningsmässigt summerades fjolåret till 13 mål och 11 assist på 34 grundseriematcher, en poängskörd som hon redan nu passerat med sina 13+13 trots att halva SDHL-säsongen fortfarande återstår.

Mikael Forsberg, tränare och sportchef LHF/MSSK
– Petra tillhör den absoluta toppen i världen på forwardsidan, vilket hon framförallt visade i VM-finalen mot USA och som hon även har visat under den första halvan av den här SDL-säsongen. Hon är en spelare som har de egenskaper som behövs för att kunna spela i spelets alla situationer och som trivs som allra bäst när matcherna gäller som mest.

– Som 20-åring är hon fortfarande ung och kan bli jämnare i sitt spel ju mer erfaren hon blir av att spela på den högsta nivån. Hon har redan nu ett fantastiskt skott, som är snabbt, hårt och välplacerat – något som jag är säker på att vi kommer ha stor nytta av även i framtiden i Luleå Hockey/MSSK.

Petra Nieminen, forward
– Det känns jättekul att ha kommit överens om en fortsättning med Luleå Hockey/MSSK redan nu, för jag känner verkligen att det här är den bästa platsen för mig att kunna fortsätta utvecklas som hockeyspelare, då jag har både jätteduktiga medspelare och tränare som kommer driva på både mig och hela laget.

– Sedan jag kom till Luleå Hockey/MSSK inför den förra säsongen så har jag lärt mig oerhört mycket som hockeyspelare och det känns därför väldigt bra att jag börjat få utdelning för det redan den här säsongen. Det viktiga för mig just nu är att fortsätta jobba hårt varje träning och varje match för att utvecklas ytterligare så att vi i laget skall kunna bli så framgångsrika som möjligt och att jag kan få chansen att spela för Finland i nästa vinter-OS.

Nästa hemmamatch för Luleå Hockey/MSSK spelas nu på fredag kl 18:00 mot MODO Hockey. Förköp biljetter till matchen redan nu på biljett.luleahockey.se.