• Huvudsponsorer

Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb

Petra Nieminen har förlängt med LHF/MSSK

27 november 2019 15:55
Nyhet

Nu är det klart att Luleå Hockey/MSSK:s mest poängstarka spelare Petra Nieminen förlänger med föreningen i ytterligare två säsonger.


20-åriga Petra Nieminen kom till Luleå Hockey inför den förra säsongen och visade direkt prov på ett stort spelsinne och goda hockeykunskaper. Utdelningsmässigt summerades fjolåret till 13 mål och 11 assist på 34 grundseriematcher, en poängskörd som hon redan nu passerat med sina 13+13 trots att halva SDHL-säsongen fortfarande återstår.

Mikael Forsberg, tränare och sportchef LHF/MSSK
– Petra tillhör den absoluta toppen i världen på forwardsidan, vilket hon framförallt visade i VM-finalen mot USA och som hon även har visat under den första halvan av den här SDL-säsongen. Hon är en spelare som har de egenskaper som behövs för att kunna spela i spelets alla situationer och som trivs som allra bäst när matcherna gäller som mest.

– Som 20-åring är hon fortfarande ung och kan bli jämnare i sitt spel ju mer erfaren hon blir av att spela på den högsta nivån. Hon har redan nu ett fantastiskt skott, som är snabbt, hårt och välplacerat – något som jag är säker på att vi kommer ha stor nytta av även i framtiden i Luleå Hockey/MSSK.

Petra Nieminen, forward
– Det känns jättekul att ha kommit överens om en fortsättning med Luleå Hockey/MSSK redan nu, för jag känner verkligen att det här är den bästa platsen för mig att kunna fortsätta utvecklas som hockeyspelare, då jag har både jätteduktiga medspelare och tränare som kommer driva på både mig och hela laget.

– Sedan jag kom till Luleå Hockey/MSSK inför den förra säsongen så har jag lärt mig oerhört mycket som hockeyspelare och det känns därför väldigt bra att jag börjat få utdelning för det redan den här säsongen. Det viktiga för mig just nu är att fortsätta jobba hårt varje träning och varje match för att utvecklas ytterligare så att vi i laget skall kunna bli så framgångsrika som möjligt och att jag kan få chansen att spela för Finland i nästa vinter-OS.

Nästa hemmamatch för Luleå Hockey/MSSK spelas nu på fredag kl 18:00 mot MODO Hockey. Förköp biljetter till matchen redan nu på biljett.luleahockey.se.