• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 21 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar
Fredag Fre 7 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt

Fällman, Nordin och Stenberg till OS

12 januari 2018 13:46
Landslag

Johanna Fällman, Emma Nordin och Rebecca Stenberg är uttagna till Damkronornas OS-trupp.


OS-turneringen spelas i Sydkorea under tiden 10-22 februari där Sverige är i en grupp tillsammans med Schweiz, Japan och Sydkorea.

– Jag är först och främst otroligt stolt över att få representera Luleå Hockey och SOK i mitt första OS. Jag har kämpat för detta länge, så det känns fantastiskt. Vår grupp blir ett riktigt getingbo, men jag hoppas att vi tar oss vidare från gruppen. Därefter kan allt hända, säger backen Johanna Fällman.

– Jag är sjukt tacksam och stolt att jag får möjligheten att åka till Sydkorea. Det är tuff konkurrens där varje match blir superviktig eftersom bara två lag går vidare till slutspel. Det gäller att vi tar en match i taget och snor åt oss så många poäng som möjligt. Vi åker dit för att försöka vinna alla matcher sen får vi se hur långt det räcker, säger forwarden Emma Nordin.

– Det känns fantastiskt roligt och det är en dröm som går i uppfyllelse så jag kan inte riktigt förstå det än. Det är alltid en stor ära att få representera sitt land och nu när det är OS, det största man kan vara med om som damhockeyspelare så känner jag en extra stolthet. Det är något som jag har jobbat för så länge och när jag äntligen fick beskedet så var det verkligen en lyckokänsla. Vi har spelat bra under de senaste turneringarna så vi åker dit med en bra känsla och vi kommer att ta en match i taget, säger forwarden Rebecca Stenberg.