• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Fällman, Nordin och Stenberg till OS

12 januari 2018 13:46
Landslag

Johanna Fällman, Emma Nordin och Rebecca Stenberg är uttagna till Damkronornas OS-trupp.


OS-turneringen spelas i Sydkorea under tiden 10-22 februari där Sverige är i en grupp tillsammans med Schweiz, Japan och Sydkorea.

– Jag är först och främst otroligt stolt över att få representera Luleå Hockey och SOK i mitt första OS. Jag har kämpat för detta länge, så det känns fantastiskt. Vår grupp blir ett riktigt getingbo, men jag hoppas att vi tar oss vidare från gruppen. Därefter kan allt hända, säger backen Johanna Fällman.

– Jag är sjukt tacksam och stolt att jag får möjligheten att åka till Sydkorea. Det är tuff konkurrens där varje match blir superviktig eftersom bara två lag går vidare till slutspel. Det gäller att vi tar en match i taget och snor åt oss så många poäng som möjligt. Vi åker dit för att försöka vinna alla matcher sen får vi se hur långt det räcker, säger forwarden Emma Nordin.

– Det känns fantastiskt roligt och det är en dröm som går i uppfyllelse så jag kan inte riktigt förstå det än. Det är alltid en stor ära att få representera sitt land och nu när det är OS, det största man kan vara med om som damhockeyspelare så känner jag en extra stolthet. Det är något som jag har jobbat för så länge och när jag äntligen fick beskedet så var det verkligen en lyckokänsla. Vi har spelat bra under de senaste turneringarna så vi åker dit med en bra känsla och vi kommer att ta en match i taget, säger forwarden Rebecca Stenberg.