• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Tisdag Tis 3 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 10 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan

Fällman, Nordin och Stenberg till OS

12 januari 2018 13:46
Landslag

Johanna Fällman, Emma Nordin och Rebecca Stenberg är uttagna till Damkronornas OS-trupp.


OS-turneringen spelas i Sydkorea under tiden 10-22 februari där Sverige är i en grupp tillsammans med Schweiz, Japan och Sydkorea.

– Jag är först och främst otroligt stolt över att få representera Luleå Hockey och SOK i mitt första OS. Jag har kämpat för detta länge, så det känns fantastiskt. Vår grupp blir ett riktigt getingbo, men jag hoppas att vi tar oss vidare från gruppen. Därefter kan allt hända, säger backen Johanna Fällman.

– Jag är sjukt tacksam och stolt att jag får möjligheten att åka till Sydkorea. Det är tuff konkurrens där varje match blir superviktig eftersom bara två lag går vidare till slutspel. Det gäller att vi tar en match i taget och snor åt oss så många poäng som möjligt. Vi åker dit för att försöka vinna alla matcher sen får vi se hur långt det räcker, säger forwarden Emma Nordin.

– Det känns fantastiskt roligt och det är en dröm som går i uppfyllelse så jag kan inte riktigt förstå det än. Det är alltid en stor ära att få representera sitt land och nu när det är OS, det största man kan vara med om som damhockeyspelare så känner jag en extra stolthet. Det är något som jag har jobbat för så länge och när jag äntligen fick beskedet så var det verkligen en lyckokänsla. Vi har spelat bra under de senaste turneringarna så vi åker dit med en bra känsla och vi kommer att ta en match i taget, säger forwarden Rebecca Stenberg.