• Huvudsponsorer

Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

Fällman, Nordin och Stenberg till OS

12 januari 2018 13:46
Landslag

Johanna Fällman, Emma Nordin och Rebecca Stenberg är uttagna till Damkronornas OS-trupp.


OS-turneringen spelas i Sydkorea under tiden 10-22 februari där Sverige är i en grupp tillsammans med Schweiz, Japan och Sydkorea.

– Jag är först och främst otroligt stolt över att få representera Luleå Hockey och SOK i mitt första OS. Jag har kämpat för detta länge, så det känns fantastiskt. Vår grupp blir ett riktigt getingbo, men jag hoppas att vi tar oss vidare från gruppen. Därefter kan allt hända, säger backen Johanna Fällman.

– Jag är sjukt tacksam och stolt att jag får möjligheten att åka till Sydkorea. Det är tuff konkurrens där varje match blir superviktig eftersom bara två lag går vidare till slutspel. Det gäller att vi tar en match i taget och snor åt oss så många poäng som möjligt. Vi åker dit för att försöka vinna alla matcher sen får vi se hur långt det räcker, säger forwarden Emma Nordin.

– Det känns fantastiskt roligt och det är en dröm som går i uppfyllelse så jag kan inte riktigt förstå det än. Det är alltid en stor ära att få representera sitt land och nu när det är OS, det största man kan vara med om som damhockeyspelare så känner jag en extra stolthet. Det är något som jag har jobbat för så länge och när jag äntligen fick beskedet så var det verkligen en lyckokänsla. Vi har spelat bra under de senaste turneringarna så vi åker dit med en bra känsla och vi kommer att ta en match i taget, säger forwarden Rebecca Stenberg.