• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Idag 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov

Kapten Gustafsson avgjorde mot Rögle

26 februari 2019 21:23
SHL

Luleå Hockey hade svårt att trampa igång hemma mot Rögle under tisdagskvällen men matchen fick ändå ett lyckligt slut. Kapten Erik Gustafsson avgjorde genom ett mäktigt slagskott till 1-0 i förlängningen som alltså blev slutresultat.


Luleå Hockey hade svårt att komma igång i början av matchen och den första perioden blev Rögles. Skåningarna vann skotten med 9-5 och kändes mer på hugget än Norrbottningarna i en period som ändå blev mållös. I den andra perioden spelade hemmalaget upp sig en aning och fem minuter före den andra pausvilan kändes det också som att Norrbottningarna varvade upp.

Den tredje perioden blev sedan Luleå Hockeys bästa och man skapade tillräckligt med chanser för att ta ledningen, närmast var Austin Farley som väggspelade sig fram med hjälp av Jack Connolly till ett farligt skottläge men puckuslingen studsade ribba ut.

I matchens slutminuter fick så hemmalaget en gyllene chans att avgöra då Rögle drog på sig en utvisning med 1:10 kvar att spela. Norrbottningarna lyckades inte förvalta det läget före ordinarie tid var färdigspelad – fortfarande med ställningen 0-0 – men 25 sekunder in i förlängningen så kom det förlösande powerplaymålet och vilken balja! Erik Gustafsson drog på en riktig rackarrökare som ekade i hela Coop Norrbotten Arena till 1-0 och bonuspoängen till Luleå Hockey.