• Huvudsponsorer

Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Kapten Gustafsson avgjorde mot Rögle

26 februari 2019 21:23
SHL

Luleå Hockey hade svårt att trampa igång hemma mot Rögle under tisdagskvällen men matchen fick ändå ett lyckligt slut. Kapten Erik Gustafsson avgjorde genom ett mäktigt slagskott till 1-0 i förlängningen som alltså blev slutresultat.


Luleå Hockey hade svårt att komma igång i början av matchen och den första perioden blev Rögles. Skåningarna vann skotten med 9-5 och kändes mer på hugget än Norrbottningarna i en period som ändå blev mållös. I den andra perioden spelade hemmalaget upp sig en aning och fem minuter före den andra pausvilan kändes det också som att Norrbottningarna varvade upp.

Den tredje perioden blev sedan Luleå Hockeys bästa och man skapade tillräckligt med chanser för att ta ledningen, närmast var Austin Farley som väggspelade sig fram med hjälp av Jack Connolly till ett farligt skottläge men puckuslingen studsade ribba ut.

I matchens slutminuter fick så hemmalaget en gyllene chans att avgöra då Rögle drog på sig en utvisning med 1:10 kvar att spela. Norrbottningarna lyckades inte förvalta det läget före ordinarie tid var färdigspelad – fortfarande med ställningen 0-0 – men 25 sekunder in i förlängningen så kom det förlösande powerplaymålet och vilken balja! Erik Gustafsson drog på en riktig rackarrökare som ekade i hela Coop Norrbotten Arena till 1-0 och bonuspoängen till Luleå Hockey.