• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Hedlund och Nordström inför helgens matcher

2 oktober 2020 12:07
JUNIOR

Då är det äntligen dags för premiär för Luleå Hockeys J18-lag som börjar säsongen med en bortaturné i Örnsköldsvik. Och J20 spelar sitt tredje derby för säsongen mot Skellefteå.


J20 har hunnit med att spela två derbymatcher mot Skellefteå där man vann första matchen med 5-2 och förlorade den andra med 5-3. Ikväll går man för revansch i Västerbotten.

– Första matchen gjorde vi en bra insats i 60 minuter rakt igenom, sen andra matchen var det lite upp och ner, bra vissa stunder å mindre bra vissa stunder. Så vi har jobbat på dom mindre bra sakerna under veckan inför det tredje derbyt så de borde sitta nu hoppas vi, vi ska gå ut och ge gärnet i 60 minuter och sätta grundspelet och ta tre poäng. Vi är otroligt hungriga och revanschsugna, säger forwarden William Hedlund.

Och J18 tar sig an Örnsköldsvik på lördag och MODO Hockey på söndag där man hoppas kunna resa hem med full pott.

– Vi har haft en lång försäsong så alla är grymt taggade för att komma igång på riktigt. Det kommer krävas att vi alla följer grundspelet och tänker på de vi tränat på under de senaste veckorna. Sen är det bara att köra hårt som gäller, säger forwarden Viggo Nordström.

Följ våra lag via Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.