• Huvudsponsorer

Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov

Luleå Hockey föll i förlängning

3 oktober 2019 21:47
SHL

Luleå Hockey fick med sig en poäng borta mot Rögle BK under torsdagskvällen. Matchen avgjordes i förlängning där skåningarna drog det längsta strået och vann 3-2.


Det blev en kampfylld kväll då Luleå Hockey gästade Rögle BK i SHL: s sjunde omgång under torsdagskvällen. Genomgående fick publiken i Catena Arena i Ängelholm se två lag som gick för fullt i närkamperna samtidigt som man inte bjöd varandra på allt för mycket. Och efter två spelade perioder hade endast målnätet rasslat en gång och det halvvägs in i den andra perioden där Jack Connolly öppnade målskyttet, assisterad av Petter Emanuelsson och Nils Lundkvist – backens sjunde poäng för säsongen.

Matchen kom sedan igång målmässigt i den tredje perioden med först en kvittering av hemmalaget efter 08:28 innan Juhani Tyrväinen knappa minuten senare gav gästerna åter ledningen och det på ett riktigt smörpass från Oscar Engsund. Den glädjen varade dock inte länge och knappt två minuter senare var det åter kvitterat.

Matchen gick till förlängning och där drog Rögle det längsta strået och snodde åt sig bonuspoängen för kvällen. Härnäst väntar match hemma i Coop Norrbotten Arena på lördag för Luleå Hockey som tar emot Djurgården.