• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Luleå Hockey föll i förlängning

3 oktober 2019 21:47
SHL

Luleå Hockey fick med sig en poäng borta mot Rögle BK under torsdagskvällen. Matchen avgjordes i förlängning där skåningarna drog det längsta strået och vann 3-2.


Det blev en kampfylld kväll då Luleå Hockey gästade Rögle BK i SHL: s sjunde omgång under torsdagskvällen. Genomgående fick publiken i Catena Arena i Ängelholm se två lag som gick för fullt i närkamperna samtidigt som man inte bjöd varandra på allt för mycket. Och efter två spelade perioder hade endast målnätet rasslat en gång och det halvvägs in i den andra perioden där Jack Connolly öppnade målskyttet, assisterad av Petter Emanuelsson och Nils Lundkvist – backens sjunde poäng för säsongen.

Matchen kom sedan igång målmässigt i den tredje perioden med först en kvittering av hemmalaget efter 08:28 innan Juhani Tyrväinen knappa minuten senare gav gästerna åter ledningen och det på ett riktigt smörpass från Oscar Engsund. Den glädjen varade dock inte länge och knappt två minuter senare var det åter kvitterat.

Matchen gick till förlängning och där drog Rögle det längsta strået och snodde åt sig bonuspoängen för kvällen. Härnäst väntar match hemma i Coop Norrbotten Arena på lördag för Luleå Hockey som tar emot Djurgården.