Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj

Dela din plats

Det är väldigt enkelt för dig som säsongskortsinnehavare att dela ut din plats till någon annan de gånger som inte du kan gå på en match – dessutom utan att behöva låna ut ditt kort.

(du skapar och skickar vidare en matchbiljett på din plats för en specifik match till en vän/kollega/granne m. fl. Detta gör att ditt säsongskort inte kommer att kunna användas för den specifika matchen, endast matchbiljetten du skapar kan användas vid entré)

  1. Logga in på biljett.luleahockey.se
  2. Du ska direkt komma till ”Mitt Konto” gör du inte det, klickar du på ”konto” och sen ”mitt konto”
  3. På denna sida ser du dina aktiva säsongskort och matchbiljetter
  4. Välj det säsongskort du vill dela (om du har flera) 
  5. Klicka på ”skicka till en vän”
  6. Välj match i listan och klicka på ”skicka” därefter kommer en uppmaning om att du inte kan ångra dig när du väl har gett bort biljettern, ditt säsongskort avaktiveras för den specifika matchen. Om du vill fortsätta klickar du på ”ok”
  7. Fyll i e-post och namn till din vän, du kan även skriva ett kort meddelande, klicka sen på ”skicka”
  8. Klart!

På så vis behöver du inte låna ut ditt fysiska säsongskort och slipper samtidigt att fundera på hur du skall få tillbaka korten till nästa match när du själv tänkt gå på hockey.

Alla privata säsongskortsinnehavare har redan ett konto i biljettsystemet – om lösenordet saknas vid inloggningen är det bara att klicka ”Glömt lösenord” så skickar systemet ut ett nytt.

Företagare som önskar koppla sina säsongskort till en e-postadress kan skicka mail till [email protected] med information om vilka platser som avses och vilken adress som kopplingen skall göras mot.