• Huvudsponsorer

Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 12 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Luleå
LHF

Luleå Hockey fick inte grepp om Djurgården

30 december 2020 21:27
SHL

Det studsade inte riktigt Luleå Hockeys väg borta mot Djurgården under onsdagskvällen. Trots spelövertag större delen av matchen föll Norrbottningarna med 5-3.


Det var inte riktigt Luleå Hockeys kväll då laget gästade Djurgården i den sista matchen för 2020. Norrbottningarna hade spelövertaget merparten av matchen men hade till en början svårt att få hål på hemmalagets målvakt Mantas Armalis. Halvvägs in i matchen hade Djurgården skaffat sig en tvåmålsledning innan gästerna så fick utdelning. 2-1 kom i powerplay efter 14:14, Linus Klasens skott gick in via Niklas Olaussons ben och fyra minuter senare kvitterade Einar Emanuelsson efter en fin individuell prestation.

I den tredje perioden hade sedan Luleå Hockey inte riktigt marginalerna på sin sida. Förts tog Djurgården ledningen på nytt via ett skott som studsade in via en Luleåförsvarare men stekhete Chris DeSousa kvitterade till 3-3, mål femte matchen i rad för DeSousa, och tog tillbaka gästerna in i matchen. Knappt sex minuter från slutet gjorde dock Djurgården ånyo mål, den här gången i powerplay och det med små marginaler igen då Juhani Tyrväinen bröt en Djurgårdspassning med klubbspetsen men inte bättre än att pucken ända till slut hittade fram.

Luleå Hockey plockade sedan ut målvakten i jakten på en kvittering men istället kunde Djurgården fastställa slutresultatet till 5-3.