Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Luleå
LHF

En bra period räckte inte mot Malmö

28 februari 2021 19:52
SHL

Luleå Hockey åkte på en tung förlust borta mot Malmö under söndagen. Det hela avgjordes i den andra perioden där hemmalaget drog ifrån via två mål till 4-1. Detta i en match som slutade 5-3.


Den första perioden var tämligen jämn med två lag som var bra på att stå i vägen för motståndet. Det var dock Malmö som drog det längsta strået och kunde gå till första periodpaus med ledning 1-0 efter att spräckt målnollan halvvägs in i perioden.

Den andra perioden blev sedan en riktig mardrömsperiod för Norrbottningarna som fick se hemmalaget öka på till 2-0 i den fjärde minuten. Filip Hållander hann visserligen med att reducera till 2-1 men innan perioden var slut hade Malmö dragit ifrån till 4-1 och uppförsbacken var tung.

I den tredje perioden hade sedan Luleå Hockey till en början marginalerna med sig då Petter Emanuelsson reducerade redan efter 38 sekunder och sex minuter senare skickade Nils Lundkvist in 4-3 i spel fem mot fyra. Stärkta av målen följde en kanonad från gästerna som dock hade slut på marginaler då man var blott en ribbträff från att kvittera. Gästernas intensitet kom av sig i matchens sista minuter och med sex spelare på isen och tom målbur så var det istället Malmö som fastställde slutresultatet till 5-3.