• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Luleå
LHF

Tung förlust mot Örebro

28 januari 2021 21:25
SHL

Luleå Hockey föll borta mot Örebro Hockey under torsdagskvällen. Trots skottövertag 28-18 så blev det förlust med 4-1.


Den första matchminuten blev händelserik. Luleå Hockey skapade en jättehet målchans direkt och var centimeter från att ta ledningen och i anfallet efter så tog Örebro ledningen med 1-0. Luleå Hockey fortsatte att trumma på i den första perioden och hade skottövertag 13-3 efter tjugo spelade minuter men det utan utdelning vilket blev symptomatiskt för matchen.

Örebro drygade ut ledningen med ett mål i powerplay tre minuter in den andra perioden men Luleå Hockey replikerade två minuter senare. Linus Klasen gjorde sitt sjunde mål för säsongen då han dundrade in reduceringen till 2-1 med ett välplacerat slagskott. Halvvägs in i matchen kom viktiga 3-1, detta i ett läge då Luleå Hockey gick för en kvittering, och Örebro kunde också ta med sig den ledningen in i andra periodpaus.

Uppförsbacken blev ännu brantare för Norrbottningarna fem minuter in i den tredje perioden då Örebro ökade på till 4-1 och gästerna lyckades inte samla nog med kraft för att kunna jobba sig in i matchen som förblev mållös återstoden av tiden.