Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Malmö
MIF

Luleå Hockey nollade Malmö

24 mars 2021 20:45

Luleå Hockey vann på hemmaplan mot Malmö Redhawks under onsdagen. Norrbottningarna minimerade misstagen samtidigt som utdelning kom och nollade till slut motståndarna med segersiffrorna 3-0.


Jämna matcher har varit en stapelvara för Luleå Hockey den senaste tiden och i kvällens match så fick man både utdelning samtidigt som man höll nere de egna misstagen. Detta gav också resultat då Norrbottningarna vann med 3-0. Oscar Engsund sköt in 1-0 i slutet av den andra perioden och i fem minuter in i den andra perioden ökade Filip Hållander på till 2-0. Målet var nästan identiskt med det mål Hållander gjorde i förra matchen mot Malmö då han trampade loss förbi sin försvarare på högerkanten i en spelvändning för att slutligen skjuta in pucken vid närmsta stolpen.

I den tredje perioden lyfte Malmö upp spelet och tryckte på för att komma ikapp men Luleå Hockey hade tämligen ganska bra kontroll på händelserna och lyckades trots 3-11 i skott ändå få tiden att gå. När gästerna sedan tog ut målvakten med knappt fem minuter från slutet så lyckades Daniel Sondell lyfta in pucken hela vägen från egna förlängda mållinjen till mål och 3-0.

Nollan var Joel Lassinanttis trettioandra i Luleå Hockey-tröjan (SHL och slutspel räknat) vilket innebär att han endast är tre nollor ifrån att tangera Jarmo Myllys klubbrekord på 35 nollor.