• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Idag 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan
Hemma
Luleå/MSSK
LHF/MSSK
Borta
MODO
MODO

Förlust på bortaplan i Norrbotten

24 november 2020 21:10
Dam

Tisdagskvällen bjöd på match för MODO borta mot Luleå Hockey i SDHL. De båda lagen möttes i Fjällräven Center förra onsdagen och då var det Luleå som gick segrande ur mötet. Även i kvällens match var det Luleå som till slut stod som segrare, där slutresultatet till slut skrevs till 3-0.


MODO Hockey hade tagit sig de 36 milen norrut efter E4:an för att ta sig an Luleå Hockey i kvällens bortamöte i SDHL. MODO fick till matchen tillbaka flera av de spelare som missade förra veckans möte med Luleå, t ex Jaycee Magwood, Erica Rieder och Paula Bergström.

Hemmalaget tog spelmässigt tag i matchen från nedsläpp och när den första perioden sammanfattades så hade de skjutit hela 23 skott mot Klara Peslarova i MODO Hockeys mål. Men Klara stod för en fin period och räddade samtliga skott hon fick på sig under de första 20 minuterna och det var mållöst in i första paus.

Utdelningen kom i stället tidigt i den andra perioden, blott 35 sekunder efter att pucken släppts så gjorde Josefine Persson 1-0 för hemmalaget, då hon fri på högerkanten hittade rätt med sitt avslut.

Luleå numret för stort i matchen

Luleå drog på sig flera utvisningar i den andra perioden och MODO hade bland annat chansen i spel fem mot tre i 54 sekunder, men något mål lyckades man inte göra. Chanser skapade man dock flera stycken under perioden, bland annat så hade Erica Rieder ett friläge och i slutminuten så var även Marion Allemoz framme med en chans, utan att lyckas få in pucken.

I mitten av matchen kom 2-0 från Luleå, målet det gjorde Pernilla Forsgren och just 2-0 var också resultatet efter två perioder.

MODO Hockey försökte i den sista perioden att få till en reducering och man hade bland annat ett par farliga chanser men utan att lyckas. I stället fastställde Viivi Vainikka slutresultatet till 3-0 med tre minuter kvar av matchen.

Nya bortamatcher till helgen

Nu tar vi nya tag i SDHL och lördag och söndag möter MODO Göteborg och HV71 på bortaplan.