Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Idag 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Skellefteå
SKE

Mardrömsperiod förstörde för Luleå Hockey

15 april 2021 21:15
SM-slutspel HERR

En svag andraperiod med dåligt fokus förstörde kvällen för Luleå Hockey i kvartsfinal #4. Norrbottningarna tappade nämligen 1-0 till 1-3 i mittenakten och föll till slut med 1-4 hemma mot Skellefteå. Det innebär 2-2 i matchserien som nu vänder till Västerbotten.


Från att ha haft problem med matchstarterna så var det nästan att Luleå Hockey flög fram i den första perioden av den fjärde kvartsfinalmatchen. Hemmalaget hade det mesta och tog också logiskt ledningen redan efter två minuter då Chris DeSousa checkade fast pucken bakom Skellefteåmålet och hittade Radek Muzik i slottet och 1-0 var ett faktum. Norrbottningarna hade bud på mer och vann skotten med 16-8 i den första perioden men fick nöja sig med en ettmålsledning.

Sen följde en riktig mardrömsperiod för Luleå Hockey som dessvärre grusade chanserna till seger rejält. I spel fem mot fyra så släppte hemmalaget iväg ett friläge för Skellefteå som kvitterade och i efterdyningarna till det kom så 2-1 till gästerna. Innan perioden var slut hade bortalaget dessutom ökat på till 3-1 och allt detta i situationer där Norrbottningarna inte hade full fokus på defensiven.

3-1 blev sedan 4-1 i den tredje perioden och matchserien är med det kvitterad till ställningen 2-2. På lördag väntar kvartsfinalmatch fem nere i Skellefteå och nu kan man säga att det är bäst av tre som gäller.