• Huvudsponsorer

Målvaktcamp 2019

Den 9-11 augusti bjuder Luleå Hockey in till Målvaktscamp 2019. Vilket innebär tre dagar fyllda med målvaktsträning i Coop Norrbotten Arena.

Målvaktscamp 2019 är ett perfekt tillfälle att starta upp säsongen tillsammans med Luleå Hockeys målvaktstränare. På plats under campen finns även elitlagens målvakter och fystränare.

Campen börjar på fredagen kl 09:00 och slutar på söndagen kl 18:00. I avgiften på 3 250kr ingår bland annat sex ispass, tre fyspass, teoripass samt lunch, middag och mellanmål respektive dag.

De yngsta som kan anmäla sig till Målvaktscamp 2019 är födda 2008 (ingen övre åldersgräns). Det finns ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Målvakter födda senare än 2008 antas endast i mån av plats.

Elitgruppen innehåller stommen från Luleå Hockeys SHL-, SDHL- och juniorlag, så även seniormålvakter är välkomna att anmäla sig för att starta upp säsongen i gott sällskap.

Målvaktstränare är varmt välkomna att delta som hjälpinstruktörer för att bidra med sina erfarenheter och att lära sig av tränarna på plats.

Anmälan för både målvakter och målvaktstränare görs via formuläret nedan: