Einar förlänger med Vårat Gäng!
Publicerad: 2022-11-24
Nyhet
Nu är det klart att Einar Emanuelsson förlänger sitt avtal med Luleå Hockey och det blir en förlängning med hela fem säsonger. Vilket innebär att han blir kvar i Norrbotten åtminstone till 2028.

25-årige Einar Emanuelsson kom till Luleå Hockeys juniorlag inför säsongen 2013/2014 och har sedan dess varit föreningen trogen i tio raka säsonger. Där han på 328 matcher i SHL och SM-slutspelet stått för 123 poäng, fördelat på 61 mål och 62 assist.

Stefan ”Skuggan” Nilsson
- Det känns extremt bra att vi kommit överens om en förlängning med Einar och att det dessutom blev en lösning på ytterligare fem säsonger. Det är ingen tvekan om att han hör hemma i Norrbotten och att det är med oss som han skall spela även i framtiden.

Einar Emanuelsson
- Det känns roligt, jag trivs väldigt bra här och Norrbotten är hemma för mig. Här har jag min trygghet och jag gillar allt med både somrarna och vintrarna, så det känns riktigt bra att vi kommit överens om ett längre kontrakt där jag förhoppningsvis får vara med om att vi skall gå hela vägen och vinna SM-guld med Luleå Hockey.

LHF Kommunikation Robert Hedlund