Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Idag 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan

Biljettinformation

8 september 2021 15:00
Nyhet

Det var med stor glädje som vi under gårdagen mottog beskedet från regeringen att publikrestriktionerna slopas på våra matcher från och med den 29/9. Något som innebär att vi återigen kommer kunna sälja lösbiljetter till våra hemmamatcher.


I dagsläget är det tre SHL-matcher och tre SDHL-matcher på hemmaplan som berörs av nu gällande restriktioner. Av dessa matcher har vi lämnat ett önskemål till Skellefteå AIK om att få flytta vår match den 23/9 för att kunna spela den inför fulla läktare vid ett senare tillfälle.

När det gäller lösbiljetter till våra hemmamatcher i SHL så kommer de att släppas så snart som möjligt. Och vi kommer då att ge medlemmar i Luleå Hockey förtur till dom biljetter som då kommer att släppas.

Gällande lösbiljetter till våra hemmamatcher i SDHL så kommer vi kunna sälja ett visst antal biljetter även till dom tre hemmamatcherna som spelas före restriktionerna hävs. Detta kommer i så fall ske vid samma tillfälle som SHL-biljetterna släpps och även här får medlemmar förtur.

Redan nu har vi möjlighet att sälja 40 ståplatskort som börjar gälla redan till hemmapremiären – All Inclusive för 2600kr – vilket innebär att man har möjlighet att gå på alla våra matcher i SHL och SDHL, inklusive SM-slutspel. Den som är intresserad av ett sådant kort tar kontakt med [email protected].

Är det så att man har intresse av att boka upp sig för ett säsongskort på sittplats som börjar gälla från och med den 29/9 så är det bara ta kontakt med [email protected] så kan de hjälpa dig med detta. Här finns information om våra olika sektioner och vad dom kostar.

Du som inte redan är medlem i Luleå Hockey kan bli det genom att klicka här.