• Huvudsponsorer

Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec

Rysk forward till Luleå

24 april 2013 17:42

På onsdagskvällen blev det klart med ännu en del i Luleå Hockeys lagbygge. Det är den 26-årige rysk-danske forwarden Slava Trukhno som kommit överens med sitt nya lag om ett kontrakt för de kommande två säsongerna.


Trukhno var Asplövens främste målskytt och poängplockare den gångna säsongen med 21 mål och 22 assist på 50 matcher, vilket placerade honom på en niondeplats i hela HockeyAllsvenskans poängliga. Han är en både tuff och skicklig spelare som kan spela både som center och ytterforward och som inte är främmande för spel i power- eller boxplay.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef - Slava är en bra spelare i en bra ålder, en spelare som kan ta flera roller i ett lag, så vi känner att han kommer kunna bli nyttig för oss i jakten på fortsatta framgångar.

– Vi har kunnat följa honom på nära håll den gångna säsongen och han har varit en ledande spelare i Asplöven och kommer med väldigt fina vitsord därifrån.

Slava Trukhno, forward - Jag hade en ganska bra säsong i Asplöven och ville ta nästa steg i karriären. Jag vet att Luleå Hockey är en bra organisation och efter att jag pratat med min agent så stod det än klarare att det här är det rätta steget för mig.

– Jag har trivts bra här uppe i Norrbotten. Folk har tagit hand om mig på ett bra sätt och jag ser fram emot att flytta till Luleå. I Luleå Hockey hoppas jag kunna bidra till lagets fortsatta utveckling och jag är beredd att ta den roll som tränarna finner lämplig för mig i laget.

Slava är för tillfället i Danmark och kommer att ansluta till lagets försäsongsträningar som börjar 6 maj.