Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Rysk forward till Luleå

24 april 2013 17:42

På onsdagskvällen blev det klart med ännu en del i Luleå Hockeys lagbygge. Det är den 26-årige rysk-danske forwarden Slava Trukhno som kommit överens med sitt nya lag om ett kontrakt för de kommande två säsongerna.


Trukhno var Asplövens främste målskytt och poängplockare den gångna säsongen med 21 mål och 22 assist på 50 matcher, vilket placerade honom på en niondeplats i hela HockeyAllsvenskans poängliga. Han är en både tuff och skicklig spelare som kan spela både som center och ytterforward och som inte är främmande för spel i power- eller boxplay.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef - Slava är en bra spelare i en bra ålder, en spelare som kan ta flera roller i ett lag, så vi känner att han kommer kunna bli nyttig för oss i jakten på fortsatta framgångar.

– Vi har kunnat följa honom på nära håll den gångna säsongen och han har varit en ledande spelare i Asplöven och kommer med väldigt fina vitsord därifrån.

Slava Trukhno, forward - Jag hade en ganska bra säsong i Asplöven och ville ta nästa steg i karriären. Jag vet att Luleå Hockey är en bra organisation och efter att jag pratat med min agent så stod det än klarare att det här är det rätta steget för mig.

– Jag har trivts bra här uppe i Norrbotten. Folk har tagit hand om mig på ett bra sätt och jag ser fram emot att flytta till Luleå. I Luleå Hockey hoppas jag kunna bidra till lagets fortsatta utveckling och jag är beredd att ta den roll som tränarna finner lämplig för mig i laget.

Slava är för tillfället i Danmark och kommer att ansluta till lagets försäsongsträningar som börjar 6 maj.