Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Onsdag Ons 2 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar

Rysk forward till Luleå

24 april 2013 17:42

På onsdagskvällen blev det klart med ännu en del i Luleå Hockeys lagbygge. Det är den 26-årige rysk-danske forwarden Slava Trukhno som kommit överens med sitt nya lag om ett kontrakt för de kommande två säsongerna.


Trukhno var Asplövens främste målskytt och poängplockare den gångna säsongen med 21 mål och 22 assist på 50 matcher, vilket placerade honom på en niondeplats i hela HockeyAllsvenskans poängliga. Han är en både tuff och skicklig spelare som kan spela både som center och ytterforward och som inte är främmande för spel i power- eller boxplay.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef - Slava är en bra spelare i en bra ålder, en spelare som kan ta flera roller i ett lag, så vi känner att han kommer kunna bli nyttig för oss i jakten på fortsatta framgångar.

– Vi har kunnat följa honom på nära håll den gångna säsongen och han har varit en ledande spelare i Asplöven och kommer med väldigt fina vitsord därifrån.

Slava Trukhno, forward - Jag hade en ganska bra säsong i Asplöven och ville ta nästa steg i karriären. Jag vet att Luleå Hockey är en bra organisation och efter att jag pratat med min agent så stod det än klarare att det här är det rätta steget för mig.

– Jag har trivts bra här uppe i Norrbotten. Folk har tagit hand om mig på ett bra sätt och jag ser fram emot att flytta till Luleå. I Luleå Hockey hoppas jag kunna bidra till lagets fortsatta utveckling och jag är beredd att ta den roll som tränarna finner lämplig för mig i laget.

Slava är för tillfället i Danmark och kommer att ansluta till lagets försäsongsträningar som börjar 6 maj.