Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Rysk forward till Luleå

24 april 2013 17:42

På onsdagskvällen blev det klart med ännu en del i Luleå Hockeys lagbygge. Det är den 26-årige rysk-danske forwarden Slava Trukhno som kommit överens med sitt nya lag om ett kontrakt för de kommande två säsongerna.


Trukhno var Asplövens främste målskytt och poängplockare den gångna säsongen med 21 mål och 22 assist på 50 matcher, vilket placerade honom på en niondeplats i hela HockeyAllsvenskans poängliga. Han är en både tuff och skicklig spelare som kan spela både som center och ytterforward och som inte är främmande för spel i power- eller boxplay.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef - Slava är en bra spelare i en bra ålder, en spelare som kan ta flera roller i ett lag, så vi känner att han kommer kunna bli nyttig för oss i jakten på fortsatta framgångar.

– Vi har kunnat följa honom på nära håll den gångna säsongen och han har varit en ledande spelare i Asplöven och kommer med väldigt fina vitsord därifrån.

Slava Trukhno, forward - Jag hade en ganska bra säsong i Asplöven och ville ta nästa steg i karriären. Jag vet att Luleå Hockey är en bra organisation och efter att jag pratat med min agent så stod det än klarare att det här är det rätta steget för mig.

– Jag har trivts bra här uppe i Norrbotten. Folk har tagit hand om mig på ett bra sätt och jag ser fram emot att flytta till Luleå. I Luleå Hockey hoppas jag kunna bidra till lagets fortsatta utveckling och jag är beredd att ta den roll som tränarna finner lämplig för mig i laget.

Slava är för tillfället i Danmark och kommer att ansluta till lagets försäsongsträningar som börjar 6 maj.