Inför Luleå Hockey - IK Oskarshamn (17/12)
Publicerad: 2020-12-16
SHL
Dubbelmöte med IK Oskarshamn väntar och först ut är match hemma i Coop Norrbotten Arena på torsdag. Här följer fakta och förutsättningar inför matchen.

– Luleå Hockey har vunnit tre av de fem senaste matcherna. IK Oskarshamn har förlorat de tio senaste matcherna.

– Luleå Hockey har gjort fyra mål i powerplay på 14 försök med en effektivitet på 28,57 procent de senaste fem matcherna. Oskarshamn har gjort fyra mål på 15 försök med en effektivitet på 26,67 procent de senaste fem matcherna.

– Luleå Hockey har tre insläppta mål i boxplay på elva försök med en effektivitet på 72,73 de fem senaste matcherna. Oskarshamn har släppt in tre mål i boxplay på tretton försök med en effektivitet på 76,92.

– Luleå Hockey har presterat bäst i tekningscirklarna de fem senaste matcherna med en vinstprocent på 57,00. Oskarshamn har en tekningsprocent, de fem senaste matcherna, på 42,35.

– Luleå Hockey har släppt 127 skott mot eget mål de fem senaste matcherna och är med det fjärde bäst i ligan. Oskarshamn har släppt 173 skott mot eget mål vilket är flest i ligan de fem senaste matcherna.

– Luleå Hockey och Oskarshamn har totalt mötts fem gånger. Luleå Hockey har vunnit fyra va dessa varav en efter övertid.

LHF Kommunikation Markus Tervamäki