Lördag Lör 14 Januari Jan
Tisdag Tis 17 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Söndag Sön 29 Januari Jan
Måndag Mån 30 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Onsdag Ons 1 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Fredag Fre 3 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Tisdag Tis 7 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Söndag Sön 26 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar

Oskar Lundkvist inför helgens matcher

28 oktober 2022 10:30
junior

Oskar Lundkvist om senaste matcherna samt tankar inför helgens hemmamatcher för J20. Även J18 spelar två matcher på hemmaplan.


Förra helgen stod laget för en fantastisk insats då man reste till Dalarna för att ta sig an serieledarna och tabelltvåan, trots det reste man hemåt med åtta av nio möjliga poäng. Och det efter segrar mot Leksand (4-3 & 7-3) samt en imponerande vändning mot Mora där man inför den tredje perioden låg under med 5-2 men lyckades vända och vinna efter straffar.
– Vi började trögt I båda matcherna mot Leksand och var inte nog fokuserade I de första perioderna. Men vi kom sen ut I mittperioderna där alla gav gärnet, åkte mycket skridskor och var fokuserade på det vi kommit överens om hur vi vill spela. Så vi är såklart nöjda att vi lyckades vinna bägge matcherna mot dem. Mot Mora var det lite samma sak, men då gjorde vi två mindre bra perioder. Vi gick ut till tredje perioden med tanken att vi inte hade något att förlora, vi tog tag I vårat spel, hade mycket fart och gick hårt mot kassen samtidigt som vi var väldigt effektiva. Vilket räckte till att komma Ikapp och såklart riktigt skönt att även knipa bonuspoängen. Vi är väldigt nöjda med helgen samtidigt som vi kan bli ännu bättre då vi inte var på topp I hela matcherna, säger forwarden Oskar Lundkvist.

Lundkvist som bland annat stod för två mål och två assist under helgen säger så här om sin egen insats.
– Precis som för laget, lite upp och ner. Poängmässigt är jag nöjd men spelmässigt kan det bli ännu bätte, åka ännu mer skridkor, komma upp I en högre nivå och hitta en jämnhet över en hel helg med matcher.

I helgen får man besök från Stockholm då AIK och Djurgården gästar Coop Norrbotten Arena.
– Det ska bli grymt kul, dem är alltid svåra att möta vilket vi fick känna på när vi mötte dem I Stockholm. Vi är revanschsugna!

Vad blir då nyckeln för att det ska bli ännu en lyckad helg?
– Att vara med från start, vara redo att det kommer smälla, att vi åker mycket skridskor och tar pucken mot kassen på rätt sätt med trafik.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.