Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Dubbla milstolpar för Nieminen när LHF/MSSK vann

28 december 2021 20:13
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann kvällens hemmamatch mot Linköping med 4-2.


Det blev en fartfylld, jämn och underhållande förstaperiod, spelet böljade mycket fram och tillbaka och bägge lagen skapade målchanser. Gästerna öppnade målskyttet 08:14, Olivia Zafuto skickade iväg ett höstlöv från blålinjen där pucken hamnade i närmaskorna bakom en skymd Sara Grahn. Tre minuter före pausvilan kvitterade norrbottningarna i powerplay, Pernilla Forsgren hittade nätet då det var bra med trafik framför Stephanie Neatby i Linköpingskassen.

Även mittronden blev fartfylld och jämn och väldigt lik första 20, 07:26 slog Josefin Person in 2-1 på en retur. Fyra minuter före pausvilan dundrade Marthe Brunvold in 2-2 med ett slagskott från slottet. Det var två bra målvakter som gjorde att inte fler mål föll efter 40 spelade minuter.

Det fartfyllda och jämna spelet fortsatte sen i den tredje perioden, sju minuter in på den höll sig Persson åter igen på rätt ställe och kunde slå in en retur och det var 3-2. Linköping pressade sen på bra och hade ett par chanser att kvittera, men då stod Grahn stabilt mellan stolparna. Istället kunde Petra Nieminen fastställa slutresultatet till 4-2 i öppen kasse med sitt 100:e mål i Luleå Hockey/MSSK-tröjan, hon hade dessutom assist på Perssons 3-2-mål som var hennes 200:e poäng.