J20 tog revansch på AIK
Publicerad: 2020-10-17
J20
Luleå Hockeys J20-lag vann eftermiddagens hemmamatch mot AIK med 6-3.

Första perioden såg ut att bli mållös, men minuten före pausvilan satte Oscar Tellström 1-0 för norrbottningarna.

Mittronden blev sen otroligt händelserik där det blev hela åtta mål, Alexander Wallin utökade först ledningen till 2-0. Samuel Sjölund fixade reduceringen 1-2 och i numerärt underläge gjorde Marcus Frantz 2-2. Men i samma powerplay återtog hemmalaget ledningen genom Oscar Tellström. Luleå fortsatte sen att trumma på och gick ifrån till 5-2 efter mål från Dans Locmelis och Alexander Wallin. Lucas Feuk reducerade till 5-3 och innan perioden var över fixade Gustav Niklasson 6-3.

AIK fick sen chansen att komma in i matchen då man fick spela fem mot tre, men norrbottningarna klarade av det numerära underläget och matchen slutade 6-3.