• Huvudsponsorer

Luleå Hockey föll i semifinal #4

13 april 2019 17:23
Slutspel herr

Luleå Hockey är i ett tufft läge efter lördagens förlust med 3-0 borta mot Frölunda i semifinal #4. Norrbottningarna ligger med det i underläge 1-3 i matchserien.


Luleå Hockey fick en riktigt bra start på matchen där man satte press på hemmalaget genom hög forechecking. Typiskt nog var det ändå hemmalaget som tog ledningen efter 07:25 vilket ledde till att Norrbottningarnas momentum kom av sig.

I den andra perioden ökade sedan Frölunda på sin ledningen till 2-0 genom mål i powerplay och direkt efter målet hade Luleå Hockey en jättechans att reducera. Robin Kovacs fintade kyligt ner målvakten men sköt dessvärre i stolpen och tvåmålsledningen till hemmalaget kvarstod.

Luleå Hockey lyckades sedan inte samla nog kraft för att forcera in någon puck i den tredje perioden utan istället kunde hemmalaget fastställa slutresultatet till 3-0 genom mål i tom bur i slutet av matchen.

Med det är Luleå Hockey i en tuff sits med underläge 3-1 i matchserien. Semifinal #5 väntar nu i Coop Norrbotten Arena på måndag.