• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

TV-puckmålvakt till Luleå

6 december 2013 09:56

Luleå Hockey fortsätter sin satsning för framtiden och har säkrat med en ny talang. Filip Gustavsson, utsedd till TV-puckens bästa målvakt, kommer att börja hockeygymnasiet i Luleå nästa höst.


Luleå Hockey fortsätter att rusta för framtiden och utöver fortsatt arbete med att skapa egna talanger tar man även in unga spelare med potential från övriga Sverige. En av dessa är målvakten Filip Gustavsson, född 1998, med Kågedalens IF som moderklubb. Filip kommer närmast från Skellefteå AIK: s organisation och har representerat Västerbotten i TV-pucken två år i rad. Tidigare i höst ingick han i det lag som vann TV-pucken och blev utsedd till turneringens bästa målvakt.
- Jag känner att jag behöver få tillgång till målvaktstränare i större utsträckning för att fortsätta utvecklas och det får jag på hockeygymnasiet i Luleå, säger Filip Gustavsson.
- Som målvakt är jag väl ganska lugn och stressar inte så mycket. Jag har väl inga egentliga förebilder men har tittat lite på hur Henrik Lundqvist spelar och försökt ta efter.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, sportchef LHF Unga
- Vi är otroligt glada att Filip ser våran verksamhet som en bra väg att fortsätta utvecklas i. Det är också ett bevis på att vi på målvaktssidan har bra instruktörer och en målvaktsskola som tillhör yttersta toppen i Sverige.