Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Inför IK Oskarshamn - Luleå Hockey (19/12)

18 december 2020 10:00
SHL

Juluppehållet stundar och för Luleå Hockey väntar en sista match innan ledigheten då man gästar Oskarshamn under lördagen. Här följer fakta och förutsättningar inför matchen.


– Lagen möttes igår och då vann Luleå Hockey med 5-4 efter förlängning. Norrbottningarna hann med att både tappa en tvåmålsledning och hämta ikapp ett tvåmålsunderläge innan Filip Hållander satte den matchavgörande pucken.

– Einar Emanuelsson blev tvåmålsskytt igår, precis som han blev i matchen mot Oskarshamn i september. Einar är den spelare som gjort flest poäng för Luleå Hockey mot Oskarshamn genom tiderna. Einar har gjort sju mål mot IKO på fem matcher.

– Erik Gustafsson lyfte mest istid i senaste matchen med en total speltid på 25:05. Brian Cooper spelade mest för Oskarshamn med en totaltid på 22:45. Den forward som spelade mest i matchen var Jack Connolly med en istid på 22:42.

– Filip Hållander var skottvilligast i matchen med totalt sex skott på mål.

– Luleå Hockey gjorde två mål i powerplay på fyra försök vilket ger en femtioprocentig effektivitet. I andra änden så dödade man sina bägge utvisningar och var alltså hundraprocentiga i boxplay.

– Oscar Engsund och Oskarshamns Jan Ordos noterades för flest tacklingar senaste matchen med två vardera.

– Lagen presterade jämnt i tekningscirklarna förra matchen med en liten fördel för Oskarshamn som vann 36 tekningar mo Luleå Hockeys 33.

– Tittar man på poängnsnitt så är Luleå Hockey tvåa i en väldigt haltande SHL-tabell där det skiljer åtta matcher mellan de lag som spelat flest respektive färst antal matcher.