• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

VD-blogg inför slutspelet

1 mars 2021 14:37
Blogg

Vi är nu inne i den roligaste tiden på året. SDHL-laget är redo för slutspel efter en häftig slutspurt med 21 raka segrar. Men nu börjar allt om på nytt igen. Det står 0-0 mot AIK och ikväll startar slutspelet!


Våra ledare och spelare har gjort en fantastiskt bra grundserie och säkrade seriesegern efter 21 raka segrar. Framgångar som bygger på utvecklingskraft där spelare och laget ständigt utvecklas via hård träning och kontinuitet bland både spelare och ledare.

Vi har stora förhoppningar om att vårt vältränade lag skall lyckas och gå hela vägen. Men det kommer bli en verklig utmaning. SDHL har aldrig varit så bra som den är nu och vi är inte ensamma om våra ambitioner och förhoppningar.

Några av våra bästa minnen har varit från våra SM-guld på hemmaplan och hur vi firat dom tillsammans ute på isen i Coop Norrbotten Arena. Det är snart exakt två år sedan sist och vi längtar till att få göra det igen.

Även om inget kommer kunna firas som vanligt den här säsongen känner vi ett fantastiskt stöd för hela föreningen och våra tjejer är beredda att göra allt för att vi skall få glädjas tillsammans igen.

Tidigare idag har vi presenterat nyheten att LKAB ökat på sitt stöd för Luleå Hockey/MSSK. Det betyder oerhört mycket för oss, både här och nu och för framtiden. Det bidrar till att vi kan fortsätta vårt målmedvetna arbete med Ishockey på lika villkor mellan killar och tjejer i en jämställd förening.

Med det och allt övrigt stöd i ryggen skall det bli jätteroligt att starta upp slutspelet med ett kvartsfinalmöte med AIK. Nedsläpp ikväll kl 19:00 och därefter väntar hemmamatcher både onsdag och torsdag den här veckan. Det är nu det skall avgöras.

Vi gör det tillsammans!