• Huvudsponsorer

Ett genrep med mersmak för Cehlin

12 september 2017 22:28
Herr

Det blev ett genrep med mersmak för Patrick Cehlin som var tillbaka i spel ikväll. Forwarden visade prov på anfallsvilja och kom till flertalet bra avslut i matchen. "Jag hade kunnat vara distinktare i avsluten men vi sparar målen till lördag", säger Cehlin efter matchen.


Patrick Cehlin var tillbaka i spel lagom till genrepet och det blev en match med mersmak även om det inte blev några poäng just ikväll mot Skellefteå.
– Det var kul att vara där ute och stångas igen. Jag tycker hela laget spelade bra, vi hamnade inte i några paniklägen och höll Skellefteå på utsidan och spelade vårat spel.

Framåt så skapade Patrick Cehlin en hel del chanser tillsammans med kedjekamraterna Emil Larsson och Niklas Olausson.
– Emil är en slitvarg som är stark och får med sig puckarna. Olle är ju ett spelgeni och för mig är det mest att åka omkring och hålla bladet i isen så kommer lägena att komma. Han är en väldigt skicklig motor i kedjan, säger Cehlin som stod för flertalet av avsluten i kedjan.
– Så länge man skapar chanser så kommer det förr eller senare att rulla på. Det är klart man vill hänge dit den men jag tycker vi skapar mycket chanser mot ett tajt Skellefteå och rätt vad det är så trillar puckarna in. Vi får spara det till på lördag.